Bröllop på Vidbynäs Gård

Äntligen är dagen här. Tiden har rusat iväg. Tänk vad fort det gått från att ni var här på visning första gången. Det har varit en resa och ett litet äventyr, och tillsammans har vi nu kokat ihop och ner alla era idéer till just denna dag. Ni har delat era drömmar, tankar & favoritmat med mig, och idag är det dags!

I köket förbereds er bröllopsmiddag. Den som vi har tagit fram tillsammans och självklart även provsmakat. Mat ska vara personligt, precis som er bröllopsdag, så därför jobbar vi inte med fasta menyer utan utformar er meny. Vi vill göra personliga bröllop och då kan man inte ha fasta menyer att utgå ifrån.

Bröllopstårtan är levererad och väntar på sin stund i rampljuset. Bubblet ligger på kylning och överallt på gården kan man ta på känslan. Era gäster checkar in glada och förväntansfulla.

Medan ni gör er i ordning i lugn och ro går vi genom allt en extra gång. Har vi koll på alla matallergier och specialkost? Har toast-paret koll på läget, eller är de nära ett nervöst sammanbrott? Är floristen och musikerna på plats? Finns det vaser till tärnornas buketter? Visst stämmer bordsplaceringen och har det beställts mat till barnvakterna?

Det är många saker som ska fixas och det är därför vi finns här så att allt ni behöver göra är att säga ja.
Hör av er så hjälper vi er på er resa!