Lediga jobb

Vi söker alltid nya stjärnor till Vidbynäs Gård. Brinner du för service, människor, god mat, dryck, omtänksamhet och värdskap gentemot gäster och kollegor? Älskar du försäljning? Vi söker alltid dig med viljan att vara med.

Vårt mål är att alltid leverera över kundens förväntan. Att alltid vara stolta över vårt jobb och att uppmuntra talang och nyfikenhet. Vi vill att alla som jobbar här, vurmar för magisk service och greppar hur viktiga vi är för gästens upplevelse. Att vi utstrålar positiv energi när vi jobbar och har lätt för att ge ett personligt bemötande.

Vårt team är litet, men naggande gott. Vi älskar att skratta, ha kul tillsammans och att fika. Du måste behärska svenska språket flytande i tal och skrift, gärna även engelska. Här hjälper alla till och hugger i där det behövs. Alla efter sin möjlighet, kapacitet och kompetens. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Har du alla, eller kanske en hel del av alla de här egenskaperna. Hör av dig med ett mail med CV och ett personligt brev till oss där du berättar om dig själv.

Välkommen hem till oss. Du söker utveckling, vi erbjuder möjligheter.

Ps. För att jobba på Vidbynäs Gård är det bra om du har körkort och tillgång till bil, då vi ofta arbetar oregelbundna tider. Vi arbetar med inriktning mot konferens, bröllop, fester, matupplevelser och affärslogi. Vi är medlemmar i VISITA och tror på ett ansvarsfullt företagande. Självklart finns kollektivavtal.