Lediga jobb

Vi söker alltid nya stjärnor till Vidbynäs Gård. Brinner du för service, människor, god mat, dryck, omtänksamhet och värdskap gentemot gäster och kollegor? Älskar du försäljning? Vi söker alltid dig med viljan att vara med.

Vårt mål är att alltid leverera över kundens förväntan. Att alltid vara stolta över vårt jobb och att uppmuntra talang och nyfikenhet. Vi vill att alla som jobbar här, vurmar för magisk service och greppar hur viktiga vi är för gästens upplevelse. Att vi utstrålar positiv energi när vi jobbar och har lätt för att ge ett personligt bemötande.
Vårt team är litet, men naggande gott. Vi älskar att skratta, ha kul tillsammans och att fika.

Är du den vi söker? Hör av dig med ett mail med CV och ett personligt brev till oss där du berättar om dig själv.

Välkommen hem till oss!

Ps. För att jobba på Vidbynäs Gård är det bra om du har körkort och tillgång till bil, då vi ofta arbetar oregelbundna tider. Vi arbetar med inriktning mot konferens, bröllop, fester, matupplevelser och affärslogi. Vi är medlemmar i VISITA och tror på ett ansvarsfullt företagande. Självklart finns kollektivavtal.

Just nu söker vi

Kock 

 

Nu söker vi en kock som har ett genuint intresse av mat och som kan bidra med inspiration, kunskap och glädje till vårt kök.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurang, kursgård eller hotell.
Som person är du positiv, initiativtagande, lyhörd inför gästernas behov och tvekar inte att rycka in där det behövs. Du har en stark känsla för smak, presentation, service och kvalitet.

Om restaurangen
Vi arbetar aktivt för en välmående och stimulerande arbetsplats. I vår restaurang har vi har ett högt hållbarhetstänk i allt vi gör.
Vardagar arbetar vi på dagtid med bl.a. frukostbuffé, konferensfika och dagens lunch.
På kvällen serveras kvällens middag med allt från barmeny till 3-rätters konferensmiddag.
På helger och även andra kvällar är vi bokade för företagsfest, bröllop, julbord eller födelsedagsfirande.

Vad vi önskar av dig:

– Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som kock

– Du har lätt för att ta egna initiativ

– Är en strukturerad och noggrann person

– God kännedom om råvaror

– Som person är du positiv och utåtriktad

– Du uttrycker dig väl i svenska i såväl tal som skrift, engelska är meriterande

– Körkort är ett krav

Vi på Vidbynäs Gård & Konferens behöver stärka upp vårt team. Vi söker medarbetare för fast tjänst och extra vid behov.
Vi behöver för närvarande kockar, extra servitris/servitör, bartender vid behov.

Vidbynäs Gård har öppet för frukost, lunch och middag, samt anordnar allt ifrån fester till bröllop och julbord – vilket innebär ett varierande arbete som är förlagt både helger och vardagar, dagtid samt kvällar.

Gården ligger fantastiskt i naturskönt område i utkanten av Nykvarn.

Vi söker dig som tycker att service är det roligaste som finns och som alltid gör det lilla extra för gästerna. Du har erfarenhet från restaurang sen tidigare och är ordningsam, ansvarsfull, ambitiös och har ett öga för detaljer. Som person är du framåt, positiv, driven, social, flexibel, självgående och ansvarstagande. Du har hög servicekänsla och har alltid gästen i fokus. Arbetstiderna är varierande och kvällar och helger förekommer.