Aktiviteter för alla

Ta en paus i er konferens och tänk på något annat en stund med en av våra många aktiviteter. Hos oss har vi en mängd olika aktiviteter, allt från musikquiz till drakbåtsrodd. Oavsett vad så är aktiviteter bra för att bryta mönster, låta hjärnan jobba ner, skapa utmaningar, koppla bort, utvecklas tillsammans och skratta.

Vi är övertygade om att vi har aktiviteter som passar alla typer av konferensgrupper. Gårdens närhet till skogen, vandringsleder, badsjö och grusvägar öppnar upp för härliga aktiviteter i det vackra landskapet.

Fartfyllda aktiviteter & äventyr med Puls

Vi samarbetar med äventyrs- och aktivitetsarrangören Puls. De är proffs på att genomföra allt från fartfyllda och roliga äventyrstävlingar till lugna och gruppstärkande arrangemang. Här finns en bred kunskap om hur arrangemang genomförs. På plats finns alltid guider eller instruktörer från Puls som också utför arrangemanget. Alla aktiviteter är mobila och det betyder att ni går rakt ut från konferenslokalen till äventyret. Inte så tokigt va?

Sportiga aktiviteter som Drakbåtsrodd, Seg Ways, Kick-bike skytte eller Multisport race till mer kreativa och lekfulla aktiviteter som Is-skulptering, Bumper-ball, Raketbygget eller Uppdraget. Alltid nära till skratt och något som kittlar tävlingsnerven. http://www.puls.nu/

Shoppa på Mångfaldens Hus och Maria & Du

Har ni redan testat allt? Har ni testat shopping? Bättre nätverkande och lättsam underhållning får man leta efter. En liten promenad från Vidbynäs Gård ligger Mångfaldens Hus. Här finns en underbar inredningsbutik med café. En bit bort finner ni en trevlig kläd- och skobutik. Ni tas emot av Maria som bjuder in till samtal, skapar möjligheter för nätverkande och ger personliga råd innan ni får släppa loss i butiken. Ni kommer kunna botanisera bland såväl dam- och herrkläder, festblåsor, smycken och skor. En garanterad succé och en avslappnad, lättsam aktivitet där alla kan delta och ha roligt tillsammans. Så enkelt och så lyckat. http://www.mariaochdu.se/

Relax & vedeldad badtunna

Alltid en given succé med ångande varm badtunna och en varm bastu under en kylig kväll i goda vänners lag kan aldrig bli fel. En avkopplande aktivitet för nätverk och lättsamt umgänge och en bra start på resten av kvällen. Du bokar badtunna och bastu via receptionen när ni bokar er konferens.