Aktiviteter för alla

Ta en paus i er konferens och tänk på något annat en stund med en av våra många aktiviteter. Hos oss har vi en mängd olika alternativ, allt från musikquiz till drakbåtsrodd. Oavsett vad så är aktiviteter bra för att bryta mönster, skapa utmaningar, koppla bort, utvecklas tillsammans och skratta.

Vi är övertygade om att vi har aktiviteter som passar alla typer av konferensgrupper. Gårdens närhet till skogen, vandringsleder, badsjö, golfbana och grusvägar öppnar upp för härliga aktiviteter i det vackra landskapet.

Fartfyllda aktiviteter & äventyr

Vi samarbetar med aktivitetsarrangörerna Puls & Aventi. De är proffs på att genomföra allt från fartfyllda och roliga äventyrstävlingar till lugna och gruppstärkande arrangemang. Här finns en bred kunskap om hur arrangemang genomförs. På plats finns alltid guider eller instruktörer som också utför arrangemanget. Alla aktiviteter är mobila och det betyder att ni går rakt ut från konferenslokalen till äventyret. Inte så tokigt va?

Sportiga aktiviteter som Drakbåtsrodd, Kick-bike skytte eller Mästarnas Kamp till mer kreativa och lekfulla aktiviteter som Escape-Game, Alla Tiders, Raketbygget eller Uppdraget. Alltid nära till skratt och något som kittlar tävlingsnerven. http://www.puls.nu/
https://aventi.se/

Träna tillsammans med vår samarbetspartner

Vi vet att det är viktigt att röra på sig och tillsammans med Crossfit Nykvarn & det traditionella gymmet SMART Hälsa har vi nu möjlighet att erbjuda olika former av träning för att det ska passa just dig.
Tillsammans kan vi t.ex. sätta ihop ett crossfit-pass för antingen hela gruppen eller några få, det kan utföras hos Crossfit Nykvarn eller här hos oss. Kanske har man erfarenhet eller är nybörjare? Vi hittar ett sätt som passar just er.
Läs mer om utbudet här: https://crossfitnykvarn.se/vidbynas-gard/

Relax & vedeldad badtunna

Alltid en given succé med ångande varm badtunna och en varm bastu under en kylig kväll i goda vänners lag kan aldrig bli fel. En avkopplande aktivitet för nätverk och lättsamt umgänge och en bra start på resten av kvällen. Du bokar badtunna och bastu via receptionen när ni bokar er konferens.