Aktiviteter för alla

Vad gör man på Vidbynäs Gård? Fyller dagarna med en mängd aktiviteter eller slappnar av fullständigt. Här finns skogen, vandringsleden, badsjön och grusvägarna för friska promenader. Låna en cykel och ta en tur i det vackra landskapet. Vid Vidbynäs Golfklubb finns nu även en fin Padelbana för den som vill spela en omgång.

Spela Boule och ha roligt tillsammans med kollegor på våra Boulebanor eller varför inte en schackturnering på vårt trädgårdsschack på gårdsplanen.

Alldeles nära oss har vi fina grannar som lockar folk från när och fjärran. Botanisera bland hem- och trädgårdsinredning på Mångfaldens Hus eller ta en tur till Turinge Ost & Vin för några trevliga inköp av ostar, bröd och andra delikatesser.

För mer kulturella upplevelser och utflykter finns Taxinge Slott, Gripsholms Slott, Mariefred, Tom Tits Experiment och Lådbilslandet.

South Golf Stockholm

Precis bredvid oss finns South Golf Stockholm med sina två 18-hålsbanor. Banorna öppnade 2007 och är designade av den världskända banarkitekten Brian Curley. Är ni ett gäng som inte spelar golf men som vill ha en aktivitet tillsammans så hjälper vi och våra grannar er gärna att få en kul upplevelse tillsammans.

Boka utslagstid