Livet är en fest

Herrgården på Vidbynäs Gård har länge varit en plats för fest. Storslagna middagar, fullständig glädjeyra och nattsuddande fester sitter i väggarna. Vår gamla herrgård ståtar på kullen sedan början av 1700-talet och vårt läge är lika logistiskt perfekt nu som då. Firandet och festligheterna har fortsatt och på senare år har vi fått hjälpa allt från underbara 50-åringar, tokiga 25-åringar, kärliga diamantbröllop, glassiga fester för polarna och smarta doktorander att firas rejält.

När du väljer att bjuda in till fest på Vidbynäs Gård är du i trygga händer. Vi lotsar dig genom planerandet för att få till den perfekta festen. Olika festarrangemang kräver olika förberedelser och en del vill göra mycket själva, medan andra vill ha mer vägledning. Vi tar fram en gemensam plan för just dig. Under planerandets gång tar vi fram en meny, goda viner som passar till och ser till att det finns korv med bröd för de som är lite hungriga efter midnatt.

Inför er fest så preppar och fixar vi så hela huset är redo för fest. Vi hjälper leverantörer på plats och bäddar sängarna. Det du behöver göra att ta fram feststassen och vara gäst på din fest. Välkommen hem till oss.

LoveNotes

Tack för ett fantastiskt dygn hos er när jag firade min 60-års dag med familjen. Er trevliga personal, miljön, boendet och middagen. Succé! Alla var jättenöjda, även 3-åringarna Leon och Noel.

Eva Werneholm Sundnäs, Jubilar

Det blev verkligen årets fest och vi i familjen hade det otroligt bra ända från det att vi kom i fredags tills att vi åkte hem på söndagen. Nästa gång vi har en liknande tillställning vet vi vart vi ska vända oss!

Familjen Gustavsson, 50-årsfest

Stort, stort tack för att ni hjälpte oss att arrangera årets 40-års fest! Det blev en sådan total succé! Alla var supernöjda med maten, personalen, rummen, Dj:n och frukosten! Dansen går till historien.

Micaela & Olle, Festprissar

Tack så mycket för er hjälp att göra min fest så fantastisk.

Anita Franke, 70 år ung

Vi i ICA Golfstyrelsen har inte upplevt någon gång att allt klaffat så bra vid bankettmiddagen. Allt var mycket bra. Tack Vidbynäs för ert fantastiska jobb!

ICA Anders Larsson, Festgäster

Festligheter för alla

Vi har många fina helger som passar perfekt för en bra fest. Här finns två fina festpaket till dig som vill passa på att fira när allas kalendrar ibland har en ledig helg. Priser för ”Sköna festen” och ”Lyxiga middagen” samt logi för privatpersoner under helger anges inklusive moms. Dessa festalternativ omfattar inte bröllopsarrangemang.