Våra rumstyper

Här på Vidbynäs Gård finns 80 hotellrum och 170 bäddar fördelat på enkelrum, tvåbäddsrum, superiorrum, studiosviter och familjerum.

Här kan du sova bästa ”John Blund-sömnen” i  våra sköna Carpe Diem och Jensen-sängar.

Koppla av med en bok
I bokhyllan i en av våra salonger finns mängder med pocketböcker. Äldre som nyare titlar och på flera olika språk. Har du glömt din bok så ta gärna en, eller lämna kvar den du läst ut och ta en ny. Böcker är avkoppling.

Klädvård
Varje rum är utrustat med strykjärn och en mindre strykbräda. Allt för att du ska kunna känna dig uppklädd. Vi erbjuder tvättservice, prata med receptionen om du behöver hjälp med din tvätt.

Bästa kudden
Att sova är skönt och viktigt. När du sover på hotell ska det ju vara lite som hemma. Fast bättre, lyxigare och mysigare. Vi har olika sorters rum som alla ser lite olika ut.

För din skull erbjuder vi även ett urval av kuddar i vår ”kuddbar” i receptionen. Här finns ett urval av olika kuddar för att du ska kunna sova så gott som möjligt.

Resque-kit och Hygienartiklar
Det är lätt att glömma de små vardagliga sakerna som annars alltid finns nära. Saknar du något har vi ”smått & gott” i receptionen som förhoppningsvis kan hjälpa dig.

Tillval och större behov
Några av våra hus med hotellrum erbjuder mer. Här finns ett fullt utrustat kök och vardagsrum som går att boka till vid behov. Kanske kommer ni med flera små barn eller har med medicin som behöver så i kylskåp. Vi hjälper dig gärna, säg till oss när du bokar ditt rum.