Många tycker mycket om Vidbynäs Gård

Kärlek smittar och vi har älskat varje sekund. Tillsammans har vi haft en hemlighet, spånat, planerat, kramats, skrattat och kommit er nära. Vi är oändligt glada för er och tack för att vi fått vara med på er resa.  Vi ses igen.

LoveNotes

Bröllopet var helt fantastiskt! Det är ingenting under hela dagen som vi skulle vilja ändra på utan allt var perfekt! Alla som jobbade med bröllopsfesten var extremt proffsiga och allt klaffade jättebra!

Måste ge köket en stor eloge, det var så gott! Alla gäster tyckte likadant. Rekommenderar dessutom mer fredagsmys till folket!! Riktigt härlig idé som fick oss att må så mycket bättre på lördagen.

Det känns så tråkigt att allt är över, skulle vilja ha det ogjort för att få göra det igen! Är lite avundsjuk på de kommande brudparen, kan man skilja sig bara för att få göra det igen eller det kanske strider mot reglerna!? TACK, TACK och återigen ett stort TACK! Ni är bara bäst!!!

Jenny & John, Bröllopspar

Vi är tacksamma över att Vidbynäs kunde möta våra önskemål om lokalproducerade och delvis ekologiska varor och drycker, något som för oss var viktigt!

Linn & Mattias, Bröllopspar

Vi är så obeskrivligt nöjda, vi fick ett fantastiskt bröllop med god mat, bra fest, fina gäster och bra service. Alla gäster är mer än nöjda och Tomas och jag kan inte vara mer nöjda med verkligen ALLT! Dina små överraskningar var också jättekul.

Och vädret var perfekt, vi fick underbara bilder på fina Vidbynäs! Nu ska vi åka iväg på en liten honeymoon och faktiskt förstå att vi nu är gifta och att vi fick det bröllop vi ville ha. Tusen tack igen för allt.

Minna & Thomas, Bröllopspar

Vi är så otroligt nöjda så att det går knappt att beskriva! Vi tyckte att allt gick över förväntan och tom vädret var med oss.

Alla vänner vi har pratat med har även de sagt att de tyckte att allt var fantastiskt! Allt från rum till maten, både frukost och middagar. Många norrlänningar som anser sig vara ren-specialister tyckte att det bland den bästa renen de ätit på bröllopsmiddagen så en stor eloge till kockarna!

Amy & Niklas, Bröllopspar

Redan efter första besöket på Vidbynäs visste vi att detta var stället där vi skulle ha vårt drömbröllop. Med all professionell och hjärtlig hjälp vi fick var det ett sant nöje att planera inför vår stora dag. Allt från menyavsmakning, diskussioner om dekoration och planering av boende för gästerna till fantastisk service av serveringspersonal, ett genuint intresse för oss som brudpar och ett öga för de små detaljerna.

Vi kunde inte varit i bättre händer, och vi kände oss väldigt trygga under hela resan att detta skulle bli en fantastisk dag. Med det stöd vi fick så var vägen fram till bröllopsdagen en stor del av helheten och något som vi kommer minnas för resten av livet. I jämförelse med andra ställen där man köper ett ”paketbröllop” så kunde vi på Vidbynäs utforma bröllopet utefter hur vi ville ha det, givetvis i samråd med all den erfarenhet och expertis som personalen på Vidbynäs besitter. Vi är så glada att vi valde Vidbynäs.

Maria & Mikael, Bröllopspar

Vi vill tacka er för ett fantastiskt ordnat bröllop. Mat var otroligt god. Ni har fantastiska lokaler och en otrolig omgivning. Vi vill ge ett extra tack till er personal, de gjorde ett otroligt bra jobb. Vi har sällan träffat en så trevlig och flexibel hovmästare, uppskattar verkligen att han tog egna initiativ och hjälpte till att driva middagen framåt, vilken inte var helt lätt med den mängden av tal vi hade. Vi kan varmt rekommendera er som bröllopsarrangörer.

Toastmasters

Stort tack för att ni gjorde vår bröllopsdag fantastisk! Vi ville ha ett bröllop med riktigt bra mat och dryck och en bra fest och vi måste säga att våra förväntningar överträffades. Dels är ju Vidbynäs helt underbart vackert och lokalerna är ju perfekta för bröllop och fest. Att ha tillgång till flygeln var ju perfekt för att göra sig i ordning och komma i rätt stämning med tärnor och bestmen.

Middagen var helt underbar och allt flöt på så bra! Sen bandet som Maria hade tipsat om, de var ju helt otroliga! Det var fullt party från start och vi har aldrig varit på ett bröllop med sånt drag på dansgolvet från start till slut. Flera av gästerna har sagt att det var det bästa bröllop de varit på och de som ännu inte gift sig fick prestationsångest. Vi rekommenderar Vidbynäs till alla, oavsett typ av tillställning! TACK!

Therese & Jonas, Bröllopspar

Vilken pärla! På Vidbynäs ville man verkligen förstå våra behov, vår vision om vårt bröllopsdygn och hjälpa oss att förverkliga det. Och man lyckades, i det stora och i detaljerna, genom omtänksamma och kunniga människor. Kombinationen av miljö, maten och drycken är en höjdare!

Per & Jonas, Bröllopspar

Vi hittade Vidbynäs av en slump när vi mitt i sommaren plötsligt fick väldigt bråttom till vårt höstbröllop.
Vi valde Vidbynäs eftersom vi från den allra första mailkontakten med Maria till den sista har mötts av engagemang, professionalitet och ett genuint intresse för oss och vårt bröllop. Den fantastiska miljön, såväl ute som inne, bidrog givetvis också till valet. Miljön gav precis den känslan som vi hoppades på att vårt bröllops skulle förmedla; prestigelös och avslappnad elegans med noga genomtänkta detaljer.

Alla våra önskemål tillgodoseendes även från köket och övrig serveringspersonal, allt gick att lösa och dessutom med ett leende på läpparna och glimten i ögat. När allt var över så kom gästernas lovord vid frukosten (och flera månader framöver); vilken underbar miljö, god mat, goda drinkar, trevlig personal och fantastisk bröllopsdag. Vidbynäs levererade, inte ens med facit i hand kan vi komma på något mer att önska.

Maja & Stefano, Bröllopspar

Tack för att vi fick möjligheten att ha vårt bröllopet på er fantastiska herrgård. Vi blev kära i stället direkt men nu efter vigseln känns det ännu bättre. Då hade vi ändå höga förväntningar innan. Så roligt när alla ens gäster tittar sig beundrat runt om och tycker att vi har hittat ett sånt fantastiskt ställe. Efter frukosten på lördagen sa en av våra vänner ”jag skulle kunna åka hit en hel helg bara för miljön och frukosten”. Att ha tredagarsfest var så perfekt, allt var så bra uppstyrt, tack! Fredagen blev så lyckad med bad och middag med några nära vänner i relaxavdelningen.

Vi är så supernöjda med allt och tack för att du Maria tog tag i vigseln, trodde regnet skulle förstöra mycket men blev så fint ändå. Vacker miljö för vigseln även ifall regnet smattrade på taket. Maten var perfekt, supergott! En meny skapta för oss, lagad med kärlek. Vi hade en superhelg från första sekund tills vi lämnade stället. Efter middagen hade vi en fest som varade fram till morgontimmarna, perfekt med efterfesthuset!

Tack tack tack, vi är så lyckliga och nöjda och detta är en dag, en hel helg, som vi bär med oss hela livet.

Liza & Johan, Bröllopspar