Möt Sara, vår bröllopskoordinator

Här har ni vår fantastiska Sara! Troligtvis har hon världens bästa jobb. Att följa er resa från första samtalet, planering och till att ni säger JA är ett privilegium. Att få vara en del av alltihop. För vi älskar bröllop. Djupt, innerligt och kanske lite för mycket.

Vår Sara är uppvuxen mitt i Sörmland. Med livsglädje och upptäckariver tog hon sig an världen. Efter några år av studier, jobb, intensivt golfande och en hel del sol var hon tillbaka i Sörmland. Med sitt imponerande CV började hon på Vidbynäs Gård sensommaren 2015 som hovmästare och sommelier.

En av Saras främsta egenskaper är ett härligt värdskap och en underbar värme ta emot våra gäster med. Det dröjde inte så länge innan Sara blev erbjuden utmaningen att bli vår alldeles egna event- & bröllopskoordinator. Här får hon driva projekt, planera, förbereda och genomföra av underbara bröllop, fester och event.

Hon älskar att träffa nya människor. Livsglädjen och upptäckarivern finns kvar. Kärlek smittar av sig och det är härligt att se hur hon lyser upp vid varje möte.

När man bokar ett bröllop & event kan Sara hjälpa till med:

  • Kreativa idéer & inspiration
  • Struktur & planering av bröllopshelgen och er stora dag
  • Ta fram bröllopsmeny & drycker utifrån era tankar.
  • Tips på leverantörer som florister, DJ, fotograf mfl.
  • Ett lyssnande öra på er resa och en vän att spåna fram och bolla tankar med.
  • Är på plats under er bröllopsdag och koordinerar förberedelser, leverantörer och sista minuten justeringar.

Kontakta Sara