Möt Sara, vår bröllopskoordinator

Här har ni mig! Sara, bröllopskoordinator på Vidbynäs Gård. Det är mig man får dras med om man väljer att boka bröllop hos oss. Jag ingår liksom i paketet.

Jag har verkligen världens bästa jobb! Det är intensivt i perioder, men jag skulle inte byta det mot något! Att ha privilegiet att få följa er resa från första kontakten, genom planeringen och till att dagen är här och ni säger JA till varandra är verkligen en ynnest. Att få vara en del av alltihop. Att få lära känna er och era drömmar. Att vara er ”goda fe”, bundsförvant, bollplank & projektledare. Er alldeles egna bröllopsgeneral.

Jag är uppvuxen i Sörmland. I grannkommunen om man ska vara lite mer exakt.
Sörmland kändes inte tillräckligt stort, så efter studenten började jag utforska både Sverige och resten av världen. Efter några år av studier, jobb, golf och en hel del sol var jag tillbaka i Sörmland. Inget är som hemma sägs det ju ?
Jag hade fyllt mitt CV med erfarenheter och lärdomar, och i slutet på augusti 2015 började jag på Vidbynäs Gård som hovmästare och sommelier.

Jag älskar människor och servicemötet, något som mina kollegor snabbt märkte, så det dröjde inte så länge innan jag blev erbjuden utmaningen att bli event- & bröllopskoordinator här på Vidbynäs Gård.

Att vara projektledare och ansvarig för en av de viktigaste dagarna i människors liv är något jag inte tar lätt på.

Jag älskar att träffa nya människor, och kärlek smittar av sig.
Låt oss skapa en epidemi! (eller ert oförglömliga bröllop ?)

När man bokar ett bröllop & event kan Sara hjälpa till med:

  • Kreativa idéer & inspiration
  • Struktur & planering av bröllopshelgen och er stora dag
  • Ta fram bröllopsmeny & drycker utifrån era önskemål
  • Tips på leverantörer som florister, DJ, fotograf mfl.
  • Ett lyssnande öra på er resa och en vän att spåna fram och bolla tankar med

Kontakta Sara