Hur många gäster kan ni ta emot?

  • Vi har möjlighet att ha ca 150 personer på middag, fest och övernattning.

Så ni har övernattning?

  • Ja det har vi! Vi har ca 150 sovplatser så ni och era gäster kan sova gott.

Kan man ta med egen alkohol?

  • Nej, det strider mot vårt alkoholtillstånd.
    Vi är en helhetslösning där mat & dryck går via oss.

Hur är det med maten? Vad har ni för menyer?

  • Vi har inga fasta menyer, utan vi arbetar tillsammans fram ER bröllopsmiddag. Det är ju er dag, så då tycker vi att maten ska spegla er.

Vad har ni för upplägg?

  • Jag vänder frågan direkt, hur vill ni ha det? Vi arbetar fram ett upplägg som passar er & era drömmar.

Vad kostar det?

  • Det beror ju helt på vilket upplägg vi kommer fram till. Sen spelar fler saker in, så som årstid & dag etc

Vad ingår?

  • Allt det där ”tråkigt nödvändiga” som man lätt glömmer att tänka på, så som städning, toapapper, personal & porslin etc.

Ingår några blommor eller dekorationer?

  • Ni tar med er det ni vill ha, så blir det rätt färger & nyanser. Sen får man självklart låna allt vi har här på plats, så som ljusstakar & vaser etc.

Priser & villkor

Att ge ett exakt pris kan ibland vara svårt.
Vi vill gärna vända på det. Är ni 60 eller 150? Är det juli, oktober eller februari? Torsdag, lördag eller annan helgdag? Trerätters eller femrätters? Det finns många saker som spelar in så därför skräddarsyr vi ett paket och pris efter era tankar och önskemål. Det är ju er dag och vi vill göra personliga bröllop.

Våra bröllop är ofta genomtänkta, välplanerade, generösa och ibland påkostade. Det blir en drömmarnas dag som är fylld med kärlek och värme tillsammans med vänner, familj och kära. Just så som ni vill ha det, för det är ju ER dag!

Ibland vill vi ha allt men har olika förutsättningar.
Om ni vill ha ett sommarbröllop på en fredag, mitt-i-veckan, ett höst-, vinter- eller tidigt vårbröllop kan vi oftast erbjuda andra upplägg med snällare priser. En bröllopsdag som blir precis lika magisk och underbar. Bara en annan veckodag. Eller årstid.
När ni sen känner att ni vill dela er stora dag med oss skriver vi ett tydligt avtal så att ni känner er trygga med vilken typ av upplägg ni kan förvänta er av oss.