Vidbynäs Gård & Konferens • 155 91 Nykvarn • +46 8-554 90 700 • info@vidbynasgard.se

WEDDING


Ja. Vi vill fira dig som är hopplöst förälskad. Göra din dag magisk. Natten helt galen. Och vara en del av alltihop.
För vi älskar bröllop. Djupt, innerligt och kanske lite för mycket.


”Hur går det till om vi väljer att ha bröllop hos er?”

Först träffas vi så att ni får känna er för om vi är rätt ställe för er. Tillsammans går vi runt i lokalerna och vi visar er hur ni kan använda vårt gods, vår trädgård och omgivningarna på bästa sätt och hur andra valt att göra tidigare. Sedan skriver vi ett tydligt avtal så att ni känner er trygga med vilken typ av leverans ni förväntar er av oss.

Ni kan alltid få tag på oss och få ett klokt ord på vägen eller en rekommendation på florister, fotografer eller varför inte en jazztrio. Bakom kulisserna filar vi på ett passande körschema för er och lägger upp planeringen tillsammans med receptionen, köket och restaurangen.

Tiden rusar iväg och plötsligt är ni hos oss igen och hälsar på för att berätta era tankar kring hur er middagsupplevelse ska vara. Sparris? Betor? Vilt? Norrland? Skåne? Mycket, litet, sött, surt eller salt? Vi jobbar gärna årstidsbaserat och ger förslag på hur vi kan hitta en passande meny för era gäster.

Vi fortsätter på det kulinariska spåret och när det närmar sig den stora dagen provar vi den meny vi tillsammans skapat. Vi smakar på vinet som vår sommelier plockat ut, vi upplever och tycker till.

Nu är dagen vi längtat så efter här. Medan ni gör er i ordning i lugn och ro går vi genom allt en extra gång med toast-paret, ser till att floristen och musikerna är på plats, ordnar med tärnvaser, bordsplacering och lägger give aways till gästerna på kudden. Låter det här som något ni kan tänka er? För nu är vi redo för århundrades bästa bröllop!

”Vart kan jag hitta bröllopsinspiration?”

Säg inte att vi inte varnade er för Pinterest är beroendeframkallande och vi har många brudpar som spenderat nätterna med att pinna massor av inspiration till sitt bröllop. Kolla in vår inspirationssida med sådant vi älskar just nu: pinterest.com/vidbynas

”Vad kostar det?”

Vi vill gärna träffa er över en lyxig fika och höra vad ni har för tankar så att vi kan anpassa paketet efter era önskemål. Är ni 60 eller 150? Är det juni eller mars? Lördag eller annan helgdag? Det finns många saker som spelar in.

”Vilka bröllopsdatum finns lediga under 2018?

  • 14 Juli
  • 15 & 29 September
  • 6, 13 & 27 Oktober

Bara att höra av er, så kikar på vi på ert drömdatum tillsammans! Kanske drömmer ni om tidig vår, sen höst eller varför inte ett gnistrande vinterbröllop? Slå en signal så hjälper vi er hitta en dag som passa er.

Vill ni bli äkta makar vintern 2018? Ring så hjälper vi er med er stora vinterdröm om ett gnistrande vinterbröllop med snö, is och mörkret som en del av din dekor tillsammans med ett hav av marschaller och tända ljus finns flera datum som väntar på fina brudpar & fest natten lång.

 

”Här finns alla fina datum för bröllop 2019!”

  • 4, 11, 18 Maj
  • 1, 6, 7, 8, 22 & 29 Juni
  • 13 & 27 Juli
  • 10 & 17 Augusti
  • 7, 15, 21 & 28 September
  • 5, 12, 19 & 26 Oktober
  • 2, 9, 16, 23 & 30 November

Nu har bokningen dragit igång med underbara bröllop 2019.

Slå oss en pling så ses vi och pratar bröllop och hjälper er att skapa ett underbart bröllop på just ert drömdatum!

”Hur kontaktar jag er bäst?”

Skicka gärna ett mail till vår Sara som är vår bröllop- & eventkoordinator och din kontaktperson här på Vidbynäs Gård. Hör av dig och boka ett möte med visning så berättar Sara gärna mer hur vi kan hjälpa er med er stora dag. Boka in en visning så bjuder vi gärna på lyxfika (Sara älskar att fika) – vi ses!

Vår underbara Sara kontaktas bäst via mail: brollop@vidbynasgard.se

 

Vi ser fram mot att höra från er & välkomna till Vidbynäs Gård!

Sara, Ylva & alla våra goa kollegor

Love notes

Malin & Henrik

”Efter att ha besökt 15 herrgårdar och slott upptäckte vi Vidbynäs Gård hösten 2012. Slottet låg inbäddat mellan höstens färger och vattnet. Efter en rundvandring var beslutet enkelt; Här ska vi gifta oss den 5 oktober 2013!

Vi valde att tillsammans med tärnor, bestman och toastmasters spendera dagen före bröllopet på Vidbynäs med middag och vedeldad badtunna. Ett fantastiskt sätt att inleda helgen och släppa lite av bröllopsstressen. När vi på bröllopsdagen behövde göra en plötslig förändring i bordsplaceringen och paniken steg klev Maria in med sitt lugn och tog kontroll. Med sin erfarenhet planerande hon vant bröllopsdagen med ett körschemat som gjorde att allt klaffade perfekt.

Maten under hela helgen, allt från snittar till frukost, får fem stjärnor av oss. Vidbynäs Gård gav inte bara oss en fantastisk upplevelse, utan även en upplevelse för alla våra gäster! Vi ger våra varmaste rekommendationer och ett stort tack till hela Vidbynäs Gård med personal!”

Malin & Henrik Torstensson

Fotograf: 2brides photography

Viktoria & Mattias

”Vi mår så bra och är så lyckliga över dagen, känner en liten tomhet bara och skulle vilja tillbaka och uppleva detta igen. Vilken dag och kväll alltså, vi kunde inte fått det bättre. Det var över förväntan, bättre än vad vi någonsin hade trott. Så många glädjetårar och så mycket skratt och dans under hela kvällen.

Det var helt fantastiskt mat och de två tjejerna som jobbade var så duktiga. Hälsa dem och kom ihåg att hälsa kocken att vi aldrig ätit så gott som då!
Tack så mycket för allt!”

Viktoria & Mattias Gutung

Fotograf: Therese Winberg

Emma & Linus

”Jag vill tacka för vår underbart magiska helg som vi hade hos er!!! Alla har verkligen varit supernöjda!”

Emma & Linus Klasen

Fotograf: MayaLee Photography

Translate »