Det märks verkligen att jag har lågsäsong just nu…
Det var länge sen jag kände mig såhär ”opopulär”.

På hela helgen fick jag ett mail. ETT!

Min mailkorg dammar och är typ konstant tom. Snacka om kontrast till på sommaren då jag är i högsäsong och typ alltid har mail i inkorgen. I perioder är det till och med kaos och anarki i min mailkorg när jag har högsäsong. Men nu ekar det…

Men igår strax innan jag skulle gå hem vid 21 så plingade det till.

”Jaha, vad är det nu för skräp?” tänkte jag då jag på sistone fått massor med reklam på min jobbmail om utbildningar, mässor etc. Glädjen var total när jag insåg att det var från L&S som varit här på visning och nu valt att gifta sig hos oss! (Eller ja, ha festen här i alla fall.)

Så nu är försäljningen för 2020 igång på riktigt!

Ja, jag har haft ett bokat sedan tidigare, men det var från en gammal kollega så den var inte så svår.. ? men nu har jag fått in första för 2020. Kan 2020 bli ett rekordår tro? Det vi gjort som mest här på Vidbynäs är 29 bröllop under ett år (2016). Vilket är galet eftersom det ”bara” finns 52 lördagar på ett år och brudpar verkar ha fått för sig att man måste gifta sig på en lördag..

I dagsläget har jag 20 bröllop bekräftade 2019, samt 5 fester. Så 2019 har också potential att bli ett bra år. Vi får se helt enkelt. Härligt är det i alla fall att ha så många härliga brudpar & bröllop att se fram emot!