45 dagar. Det är idag 45 dagar sedan vi gjorde säsongens sista bröllop.

Idag är det 124 dagar tills vi gör första bröllopet nästa säsong.

Det är ändå ganska galet, tycker ni inte? Jag har precis gått ner i varv. Börjat andas. Fått ”kontorsvecko-rutiner” och lediga helger. Jag är osäker på om jag är mentalt förberedd för att börja planera ”redan” nu. Men det är dags. Hög tid.
Det är bara så konstigt. Här på slottet börjar alla förbereda sig inför julen och julborden (så även jag då jag ska vara glöggvärdinna). Julgranar ska beställas, juldekorationer ska inventeras och beslut om hur många sill-stationer som behövs ska tas. Då känns det liksom lite knasigt att börja prata blommor, pompoms, tårta, vigselförrättare och alla andra små bröllopsrelaterade saker.
Jag är nog inte där än bara.. Känns som att jag knappt hunnit andas ut efter förra säsongen och så är det dags att börja på nästa. Det är i alla fall skönt att det blir en liten mjukstart med ett bröllop i mars och tre fester innan dess. Sen drar 2019s säsong igång på riktigt i maj. Då blir det fullt ös. Men det är en liten bit kvar till dess (tack gode gud för det..)
I januari blir det planering för fulla muggar! Jag ska ha tre veckor semester i månadsskiftet mars/april, så då måste jag vara klar med vissa saker..
Processen jag har med mina brudpar är ändå ganska lång. Först ska det planeras. Sen ska det godkännas ett menyförslag som sedan ska testas. Sen är det finslipet kvar.  Det var väl inte så mycket tänker du, men tänk då på att jag är beroende av andra också. Provsmakningen måste inte bara passa för brudparet, utan det ska ju helst vara en bra kväll så att köket inte avskyr mig allt för mycket ?
Sen så tittar mina kollegor lite konstigt på mig när jag börjar prata om bröllop nu i november. För dem är nästa bröllopssäsong LÅÅÅNGT borta. För mig är den ca 30 minuter bort.

2019, då kör vi!