Golf på Vidbynäs Gård

På Golf South Sthlm finns två 18-hålsbanor varav en bana kan användas som 9-hålsbana. På golfanläggningen finns ett modernt och familjärt klubbhus. Banorna som har olika karaktär och olika svårighetsgrader bjuder på vackra naturupplevelser.

South Course är en öppen bana med vild och vacker natur. Banan är av mästerskapskaraktär och rankad som Sverige 17:e bästa bana. Du spelar många utmanande öppna hål och på banan finns hela 88 bunkrar. Efter 9 håls spel kommer du tillbaka till klubbhuset.

North Course är Vidbynäs skogsbana, där naturen skiljer sig markant från South Course. Här har varje hål sitt eget rum och inger en känsla av fjällandskap där du får uppleva många vackra vyer och hål.

När du spelar North Course kommer du inte tillbaka till klubbhuset förrän efter 18 hål. Skogsbanan rankades som Sverige 35:e bästa bana 2017.

South Golf Stockholm

Precis bredvid oss finns South Golf Stockholm med sina två 18-hålsbanor. Banorna öppnade 2007 och är designade av den världskända banarkitekten Brian Curley. Är ni ett gäng som inte spelar golf men som vill ha en aktivitet tillsammans så hjälper vi och våra grannar er gärna att få en kul upplevelse tillsammans.

Boka starttid