Lådbilslandet

Vi älskar semester för hela familjen. Vila på terrassen med en god bok, ta en golfrunda, shoppa i Turinge, låt barnen springa runt i trädgården, bada i sjön, vandra i naturreservatet, upptäck en myra eller utmana varandra i boule. Ha tid tillsammans – svårare än så är det ju inte.

Några ynka minuter från Vidbynäs Gård ligger barnens paradis Lådbilslandet. Här får barnen välja sin favoritlådbil med riktiga motorer som körs runt i Lådbilslandets egna miniatayrstad med broar, rondeller och vägkorsningar. För barn med spring i benen finns lekpark, hoppborgar och hinderbana. Ännu mer äventyr väntar på flottfärden i dammen eller med en tur på minitåget. En heldag med massor av roligheter för alla barn mellan 3-9 år.

Läs mer: http://ladbilslandet.nykvarn.com/

På Vidbynäs Gård bor ni i sköna och rejäla familjerum. Ni äter en god och generös frukost i herrgården med hembakat bröd, ägg, bacon, pålägg, bär, fler sorters müsli, flingor, hemkokta marmelader, juicer i regnbågens färger, skuren frukt och mycket mer.

I sommar laddar kockarna grillarna på terrassen med vår härliga buffé som vi kallar Sommargrill. Gott för stora som små.

  • Kan bokas sommartid
  • Logi i familjerum
  • Entré till Lådbilslandet
  • Hotellfrukost
  • Från 2290:- / natt och familj

Skicka förfrågan

I priset ingår entré för två vuxna och två barn, logi i familjerum och hotellfrukost.
Vid tillägg av extrasäng debiteras 350:-/säng och natt. Medföljande hund 350 sek/rum.