Lådbilslandet

Vi älskar semester för hela familjen. Vila på terrassen med en god bok, ta en golfrunda, shoppa i Turinge, låt barnen springa runt i trädgården, bada i sjön, vandra i naturreservatet, upptäck en myra eller utmana varandra i boule. Ha tid tillsammans – svårare än så är det ju inte.

Några ynka minuter från Vidbynäs Gård ligger barnens paradis Lådbilslandet. Här får barnen välja sin favoritlådbil med riktiga motorer som körs runt i Lådbilslandets egna miniatayrstad med broar, rondeller och vägkorsningar. För barn med spring i benen finns lekpark, hoppborgar och hinderbana. Ännu mer äventyr väntar på flottfärden i dammen eller med en tur på minitåget. En heldag med massor av roligheter för alla barn mellan 3-9 år.

Läs mer: http://ladbilslandet.nykvarn.com/

På Vidbynäs Gård bor ni i sköna och rejäla familjerum. Ni äter en god frukost inne på Gården, har ni behov av specialkost så meddela gärna detta i samband med er bokning så ska vi på bästa vis bemöta era behov.

 

  • Kan bokas sommartid – stängt för säsongen
  • Logi med hotellfrukost
  • Rabatt på entré till Lådbilslandet

Skicka förfrågan

Lådbilslandet ligger ca 5 min med bil från Vidbynäs Gård. Före ert besök hämtar ni er inträdesbiljett i vår reception. Önskar ni extrasäng/spjälsäng så går det att boka till. Vi har ett fåtal rum där hunden är välkommen, säg till i samband med bokning, städavgift 350 kr.