Vi ”curlar” våra konferensgäster

Vi har bestämt oss för att sopa banan med er konferens. Kanske ska ni prata om senaste budgetrapporten, grodor i Skåne eller barnkonventionen. Oss spelar det ingen roll, alla konferenser är lika viktiga för oss. För att ditt budskap ska nå fram och sedan märkas i ert resultat tar vi vårt uppdrag på största allvar. En del säger att vi ”curlar” våra gäster. Så är det och vi gör det av omtanke och kärlek till den perfekta konferensen.

Att lokalen har rätt ljus, bra med syre och att alla är mätta och nöjda är vår högsta prio. En god natts sömn i sköna sängar och en bra stol att sitta på under dagen är vårt huvudbry. Det för att ni ska kunna ha fullt fokus på er konferens och ert möte. Resten gör vi.

För att curla lite till har vi vår konferensvärd som alltid finns till hands för er skull. Från stort till smått, fix och trix i lokaler och prepp för er konferens. Allt för att ni enbart ska kunna fokusera på ert möte och era mål.

För att hjälpa oss att kunna hjälpa er så uppskattar vi om ni berättar för oss hur ni vill ha det. Hur vill ni sitta? Vilken teknik behöver ni och när? Kanske skulle det skapa ännu bättre förutsättningar genom att ändra möblering och hur ni sitter i lokalen när ni byter konferensämne? Är det någon som har extra behov, är väldigt frusen av sig eller är ni riktiga godisråttor? Vi gillar att lyssna på och vi älskar att ”curla järnet” för er så att ni får bästa mötet.

Priser

Vi använder en differentierad prissättning vilket betyder att efterfrågan, tillgång och säsong gör att våra priser kan variera. Därför kan måndagar i januari ha ett lägre pris än torsdagar i september. Allt styrs av hur bokningsläget ser ut, eller hur högt bokningstryck vi förväntas ha utifrån vår erfarenhet från tidigare år.

Är du mer nyfiken – kontakta oss så kikar vi på den dag som du är intresserad av och ser vad vi kan erbjuda dig. Är du en flitig mötesbokare och känner att du och ditt företag gärna vill vara hos oss så ofta som möjligt? Hör av dig till vår bokningsansvarig, Sofie du Rietz, för att prata ihop er om ett fördelaktigt avtal anpassat efter era behov och som passar båda parter.

Svenska Möten

Vidbynäs Gård & Konferens är stolt medlem av Svenska Möten, Sveriges ledande mötesexpert. De hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Tillsammans med 138 andra mötesanläggningar runt om i Sverige är Vidbynäs Gård utvald som en av Svenska Möten medlemmar. Att vara en utvald mötesanläggning ger dig som mötesbokare en garanti och trygghet att Vidbynäs Gård levererar en hög kvalitet både gällande konferens- och hotellfaciliteter när ni väljer att boka ditt möte här på Vidbynäs Gård.

Genom Svenska Mötens höga kvalitetskrav är vi certifierade enligt deras klassificeringssystem. Ett av kraven är att hela mötesanläggningen skall vara miljömärkt enligt Svanen och vara medlemmar i Svanens nätverk.

För att göra ert möte så bra som möjligt har Svenska Möten ett antal olika mötestjänster som kan hjälpa er till värdefulla och smidiga möten.