Företag & Golf

Fixa golf för ditt företag, era anställda eller varför inte ett roligt arrangemang för era kunder. Här finns allt på samma ställe: bra golfbanor, hotell och Vidbynäs Gårds mysiga restaurang.

Få sporter är så populärt som golf. En riktig folksport och vi kan lova att det är många som vill vara med. En enorm walk n’ talk med framgångsrika samtal. Ett fantastiskt nätverkande som samtidigt kittlar tävlingsnerven. Kan det bli bättre? Få banor passar så bra för konferens som banorna här vid Vidbynäs.

Bara 35 minuter från huvudstadens puls och med bra logistik för att ta sig hit kan vi lova att det blir perfekt. Här på Vidbynäs finns två 18-hålsbanor som båda passar väldigt bra för företagsgolf och i samråd med oss kan ni välja vilken bana som passar bäst för er för det tänkta tillfället.

Vidbynäs Gårds kockar ser till att alla får bra mat för att ladda med rätt energi. Till kvällen serveras en festlig trerätters middag i vår matsal eller om det är fint väder en trevlig grillbuffé på terrassen i kvällssolen. Till kvällen sover ni gott i våra trivsamma hotellrum.

Kanske vill ni kombinera er golftävling med en workshop i en konferenslokal eller produktprofilering. Allt är möjligt. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta ett upplägg som passar just er.

  • Två varierande och utmanande 18-håls banor
  • Banorna öppnar i maj och stänger i oktober
  • Upp till 150 personer
  • Enligt upplägg och offert

Boka paket