Tom Tits Experiment

Vi älskar semester för hela familjen. Vila på terrassen med en god bok, ta en golfrunda, shoppa i Turinge, låt barnen springa runt i trädgården, bada i sjön, vandra i naturreservatet, upptäck en myra eller utmana varandra i boule. Ha tid tillsammans – svårare än så är det ju inte.

Bara 20 minuters bilfärd från Vidbynäs Gård ligger Tom Tits Experiment. Fyra våningsplan fyllda med experiment att upptäcka, lösa och utmana för alla nyfikna och klåfingriga barn och vuxna. Sommartid öppnar parken med vattenlek och äventyr. I sommar kommer parken att tas över av dinosaurier. Upplev dinosaurier som du aldrig sett dem förut, nästan som om du åkt 65 miljoner år tillbaka i tiden. Här väntar 19 dinosauriemodeller i verklig storlek som dessutom låter och rör sig.

Läs mer: https://www.tomtit.se/

På Vidbynäs Gård bor ni i sköna och rejäla familjerum. Ni äter en god och generös frukost i herrgården med hembakat bröd, ägg, bacon, pålägg, bär, fler sorters müsli, flingor, hemkokta marmelader, juicer i regnbågens färger, skuren frukt och mycket mer.

  • Kan bokas måndagar till torsdagar
  • Logi i familjerum
  • Hotellfrukost
  • Entré till Tom Tits
  • Från 2290:- / natt och familj

Boka paket

I priset ingår entré för två vuxna och två barn, logi i familjerum och hotellfrukost. Familjerummen har plats för upp till fyra personer (två vuxna och två barn). Rummen har antingen två 90-sängar eller en 180-säng samt ett anslutande rum med våningssäng. Vid tillägg av extrasäng debiteras 350:-/säng och natt. Medföljande hund 300 sek/rum. Erbjudandet gäller medföljande barn upp till 12 år.