Tom Tits Experiment

Vi älskar semester för hela familjen. Vila på terrassen med en god bok, ta en golfrunda, shoppa i Turinge, låt barnen springa runt i trädgården, bada i sjön, vandra i naturreservatet, upptäck en myra eller utmana varandra i boule. Ha tid tillsammans – svårare än så är det ju inte.

Bara 20 minuters bilfärd från Vidbynäs Gård ligger Tom Tits Experiment. Fyra våningsplan fyllda med experiment att upptäcka, lösa och utmana för alla nyfikna och klåfingriga barn och vuxna. Sommartid öppnar parken med vattenlek och äventyr. I sommar kommer parken att tas över av dinosaurier. Upplev dinosaurier som du aldrig sett dem förut, nästan som om du åkt 65 miljoner år tillbaka i tiden. Här väntar 19 dinosauriemodeller i verklig storlek som dessutom låter och rör sig.

Läs mer: https://www.tomtit.se/

På Vidbynäs Gård bor ni i sköna och rejäla familjerum. Ni äter en god och generös frukost i herrgården med hembakat bröd, ägg, bacon, pålägg, bär, fler sorters müsli, flingor, hemkokta marmelader, juicer i regnbågens färger, skuren frukt och mycket mer.

  • Kan bokas må- to, middag kan bokas till från Gårdens barmeny.
  • Logi i familjerum
  • Frukostbuffé
  • Entré till Tom Tits för 2 vuxna och 2 barn
  • Från 2290 kr / natt och familj

Boka paket

I priset ingår entré för två vuxna och två barn, logi i familjerum och hotellfrukost. Familjerummen ligger i vår röda hotellby och har plats för upp till fyra personer (två vuxna och två barn). Rummen har två 90-sängar samt ett anslutande rum med våningssäng. Vid tillägg av extrasäng debiteras 350:-/säng och natt.