Tom Tits Experiment

Ta med familjen på en minisemester i sommar & stanna hos oss på Vidbynäs Gård.
Bara 15 minuters bilfärd från Vidbynäs Gård ligger Tom Tits Experiment. Fyra våningsplan fyllda med experiment att upptäcka, lösa och utmana för alla nyfikna och klåfingriga barn och vuxna. Sommartid öppnar parken med vattenlek och äventyr.

Den 22 februari slår Tom Tits upp dörrarna till sin nya utställning Kraft & Rörelse, här utforskas tekniska & fysiska fenomen som finns överallt omkring oss. I kemiköket görs det badbomber som man får ta med hem och som vanligt experimenteras det med såpbubblor & massa annat skoj.

OBS! Tom Tits har för närvarande stängt på grund av Covid-19. För mer information besök deras hemsida.

Läs mer: https://www.tomtit.se/

På Vidbynäs Gård bor ni i sköna och rejäla rum för hela familjen. Ni äter en god och generös frukost på gården med hembakat bröd, ägg, bacon, våfflor, bär, egen müsli, hemkokta marmelader, juicer i regnbågens färger, skuren frukt och mycket mer.

 

  • Logi i vår mysiga hotellby
  • Frukostbuffé
  • Entré till Tom Tits
  • Prisexempel:
    2 vuxna & 2 barn 3-12 år, från 2.295  kr/natt och familj

Skicka förfrågan

I prisexemplet ingår entré för två vuxna och två barn, logi i familjerum och hotellfrukost. Familjerummen ligger i vår röda hotellby och har plats för upp till fyra personer (två vuxna och två barn). Rummen har två 90-sängar samt ett anslutande rum med våningssäng. Vid tillägg av extrasäng debiteras 350:-/säng och natt.
Andra rumstyper finns att välja på vid förfrågan.