Julen är över och jobbet står för dörren. Jag är så peppad, full av energi & full med inspiration inför 2019! (dessutom ska det bli skönt att kalendermässigt vara på samma år som mina kollegor 😉 )

Men hursomhelst! Julen spenderades med familj (hur spenderar man annars jul liksom?)
Jag har länge, i stora drag, vetat hur min Mormor & Morfar träffades, men nu frågade jag faktiskt och fick den lite längre versionen. Så fantastiskt faktiskt att se dem tillsammans. Fortfarande dökära i varandra efter 50 år som gifta (eller ja, det är lite längre än 50 år..) och hur deras ögon glittrade när de berättade om hur de träffades.

Hursom, detta fick mig att fundera lite. Jag springer ju på så otroligt många fina kärlekshistorier i mitt jobb, så varför inte dela med sig av dem? Så med denna kategori tänkte jag sprida lite kärlek.

Hoppas ni blir lika berörd som jag!
Första inlägget kommer såklart bli om min Mormor & Morfar.
Stay tuned, det kommer här i dagarna!

Kram

S