Priser & villkor

Att ge ett exakt pris kan ibland vara svårt.
Vi vill gärna vända på det. Är ni 60 eller 150? Är det juli, oktober eller februari? Torsdag, lördag eller annan helgdag? Trerätters eller femrätters? Det finns många saker som spelar in så därför skräddarsyr vi ett paket och pris efter era tankar och önskemål. Det är ju er dag och vi vill göra personliga bröllop.

Våra bröllop är ofta genomtänkta, välplanerade, generösa och ibland påkostade. Det blir en drömmarnas dag som är fylld med kärlek och värme tillsammans med vänner, familj och kära. Just så som ni vill ha det, för det är ju ER dag!

Ibland vill vi ha allt men har olika förutsättningar.
Om ni vill ha ett sommarbröllop på en fredag, mitt-i-veckan, ett höst-, vinter- eller tidigt vårbröllop kan vi oftast erbjuda andra upplägg med snällare priser. En bröllopsdag som blir precis lika magisk och underbar. Bara en annan veckodag. Eller årstid.
När ni sen känner att ni vill dela er stora dag med oss skriver vi ett tydligt avtal så att ni känner er trygga med vilken typ av upplägg ni kan förvänta er av oss.

Bröllopssäsongen 2019 är över.

Vilken säsong det har varit! Superhärliga brudpar, glada gäster & galna fester!

Jag längtar redan till nästa säsong! Vill du vara med?

// Sara, bröllopskoordinator Vidbynäs Gård

Vinterbröllop är magiskt. Ett bröllop i gnistrande vinter med snö, is och mörkret som bakgrund med ett hav av marschaller och tända ljus som tindrar i vintermörkret är svårslaget.

Under vintern finns många datum som passar perfekt för fantastiska brudpar & fest hela natten lång. Hör av er så skapar vi vintermagi tillsammans.

Bokningarna för 2020 & 2021 börjar rulla in. Men misströsta inte! Än finns det några fina datum kvar så tveka inte att slänga iväg ett mail så ska vi se hur vi kan göra er stora dag helt magisk!

// Sara, bröllopskoordinator Vidbynäs Gård