Vidbynäs Gård & Konferens • 155 91 Nykvarn • +46 8-554 90 700 • info@vidbynasgard.se

MEETING


Inte långt från huvudstadens brus ligger Vidbynäs. Närmare än du tror, mellan Södertälje och
Strängnäs och bara 35 minuter från Stockholm.  

Vi tror på möten, riktiga möten mellan människor fyllda med energi, reflektion och återhämtning.
Vi har bestämt oss för att sopa banan för ditt möte.


Vi vill curla dig!

Ja vi erkänner, vi ”curlar” er. Givetvis av omtanke, men också av kärlek till det perfekta mötet. Bäst blir det när vi får komma nära och lära känna era vanor. Att vår stammis, Patrik, alltid vill ha en extra uppsättning spagetti som kursmaterial, är curling på hög nivå, men en självklarhet, för om du mår bra mår vi bra.

Möten kräver olika lokaler och ett möte är sällan bara ett möte. Behövs stora ytor, högt i tak och panoramafönster mot park och sjö där både bilar eller catwalk får plats? Eller kanske föredrar ni en mysig salong eller ett köksbord för att låta kreativitet nå hela vägen fram?

För en del är mötet målet, för andra startskottet. På plats behövs ibland extra omtanke och därför finns vår konferensvärd Juha tillhands. Det kan vara stort som smått men vi vet att allt är av vikt för 100% fokus. Rätt bra va?

Vidbynäs  är en del av Svenska Möten. Tillsammans kan vi ta fram kreativa möteslösningar. Via dem finns deras egna Conferens Manager. Ett smart sätt att följa deltagarna från inbjudan, via en egen hemsida med smidig anmälan samt till hantering på plats. Klicka in här för mer information om denna smarta tjänst.

Vi fyller 10!

För tio år sedan öppnades portarna upp till Vidbynäs Gård. Den vackra herrgården var nu ett välkomnade hotell, konferensanläggning och en hejdundrande festlokal. Wow, vilka år vi har haft och hurra för alla härliga konferenser, födelsedagsfester, bröllop & kurser som har hållits här i vårt gamla hus.

Det bästa vi vet är när vi en massa gäster i huset. Därför tänker vi att du får 10% rabatt bara för att vi fyllt år när du bokar en konferens med övernattning/helpension. Grattis & vi ses!

För att boka ringer du 08-554 907 00 eller mailar bokning@vidbynasgard.se .

Vänligen notera att erbjudandet gäller nya bokningar under april-juni 2018. Erbjudandet gäller när du bokar konferens med helpension/övernattning och dig som inte redan har ett avtal med oss för konferenser.

Snabbfakta om Vidbynäs

170 bäddar fördelat på 84 hotellrum
15 möteslokaler & 10 grupprum
Största lokalen tar upp till 150 personer
Alla möteslokaler har fönster rakt ut i naturen
Fritt trådlöst internet på hela anläggningen (100mb fiber)
Bastu, gym samt en badtunna (bokas separat)
Restaurang med 150 sittplatser
Stor terrass med utsikt över sjö och park
Sjön Turingen med egen brygga och badstrand
Trädgårdsschack & två boulebanor
Golfbanan Vidbynäs i anslutning, 2 x 18 hål
Egen parkering med 240 parkeringsplatser
Vandringsleden Turingeleden 5,5 km
Vidbynäs är miljömärkt med Svanen
Utvald av Svenska Möten samt Statligt Inköpsavtal

Våra priser

Vi använder en differentierad prissättning vilket betyder att efterfrågan, tillgång och säsong gör att våra priser kan variera. Därför kan måndagar i januari ha ett lägre pris än torsdagar i september. Allt styrs av hur bokningsläget ser ut, eller hur högt bokningstryck vi förväntas ha utifrån vår erfarenhet från tidigare år.

Är du nyfiken på ett särskilt datum? Kontakta oss så kikar vi på den dag som du är intresserad av och ser vad vi kan erbjuda dig.

Är du en flitig mötesbokare och känner att du och ditt företag gärna vill vara hos oss så ofta som möjligt? Hör av dig till vår Försäljnings- & marknadschef, Ylva Erlandsson, för att prata ihop er om ett avtal anpassat efter era behov.

Möteslokaler

För oss är det superviktigt att ni trivs i våra lokaler, att det ska vara enkelt med teknik och att ni snabbt ska få hjälp om ni har frågor. Under 2016-2017 satsar vi extra krut på vårt konferensstöd till er och vår konferensvärd finns alltid ett samtal bort. Dessutom håller vi på att bygga en helt ny lokal utmärkt för utbildning och uppdaterar konferenstekniken löpande med vår partner Ricoh.

Vill du veta hur vi kan möblera våra olika lokaler? Vi har gjort en enkel dummie som du hittar här.

Titta gärna in fler bilder på våra möteslokaler och grupprum i vårt galleri, ta en genväg genom att klicka här!


Translate »