Vidbynäs Gård & Konferens • 155 91 Nykvarn • +46 8-554 90 700 • info@vidbynasgard.se

20160517-8932
4 jun

Familjepaket i sommar

Familjesommar på Vidbynäs Gård

Kom för härliga dagar. Barfotabus, bad och lek. Sov i bekväma familjerum och ät mysig frukostbuffé innan dagens äventyr. Här finns flera roliga besöksmål & aktiviteter.

Vi älskar semester för hela familjen. Vila på terrassen med en god bok. Ta en golfrunda. Shoppa i Turinge. Låt barnen springa runt i trädgården. Bada i sjön. Vandra i naturreservatet. Upptäck en myra. Utmana varandra i boule. Ha tid tillsammans. Svårare än så är det ju inte.

I närheten av Vidbynäs Gård finns några av de bästa upplevelserna för barn. Tom Tits Experiment och Lådbilslandet i Nykvarn. Gigantiska dinosaurier, köra egen bil och flottfärder. Alla underbara aktiviteter för vetgiriga, nyfikna barn med bus i benen.

https://www.tomtit.se/

http://ladbilslandet.nykvarn.com/

På Vidbynäs Gård bor ni i sköna och rejäla familjerum. Ni äter en god och generös frukost i herrgården med hembakat bröd, ägg, bacon, pålägg, bär, fler sorters müsli, flingor, hemkokta marmelader, juicer i regnbågens färger, skuren frukt och mycket mer. I sommar laddar kockarna grillarna på terrassen med vår härliga buffé Sommargrill med Räkor därtill. Gott för stora som små.

I alla våra familjepaket ingår ett äventyr för hela familjen men det går såklart att lägga till fler utmaningar och upplevelser för hela familjen. Dessutom kan våra gäster kan boka till en upplevelse på ”Kakslottet” Taxinge Slott med sin fantastiska buffé av hembakat och godsaker.

Gäller ankomst onsdag – fredag, 4 juli – 10 aug. 2018

Pris: från 2290 sek/natt och familj

I priset ingår entré för 2 vuxna och två barn, logi i familjerum och hotellfrukost.

Familjerummen har plats för upp till 4 personer (2 vuxna och 2 barn). Vid tillägg av extrasäng debiteras 350:-/säng och natt. Medföljande hund 350 sek/rum.

För att boka eller köpa presentkort ring 08–554 907 00 eller maila info@vidbynasgard.se

 

 

Translate »