Vidbynäs Gård & Konferens • 155 91 Nykvarn • +46 8-554 90 700 • info@vidbynasgard.se

20160517-8932
5 maj

Familjepaket i sommar

Sommar på Vidbynäs Gård

Ett ”familjepaket” på Vidbynäs är en riktig semester för både små och stora. 

Vi har valt ut två riktigt bra utflyktsmål för upptäckarivriga och nyfikna barn. Magiska Tom Tits Experiment i Södertälje och underbara Lådbilslandet i Nykvarn. Båda är perfekta utflyktsmål fullproppade med kreativa, lärorika & roliga upplevelser för både små och stora och du lugnt släppa barnen lösa för en hel dag för massor av bus & skoj! 

Finns mer spring i benen har vi gott om plats för lek i parken, strandbad i sjön Turingen, bouleturnering eller golfrunda för hela familjen. Upptäck naturreservatet, leta småkryp och myror i skogen, eller bara njut i lugn och ro en stund med en god bok i solstolen…

Alla blir hungriga. Efter en hel dag full med strapatser och äventyr brukar det kurra rejält i magen. I vår restaurang erbjuder vi en varierande barmeny vardagar och under sommaren (4 juli-11 aug) går grillarna varma från kl 17 varje tisdag-fredag. Det vankas en härlig grillbuffé på terrassen för stora och små som ni kan boka in er på. Mums.

När du bokar ett ”Familjepaketet” bor ni i våra speciellt designade hotellrum för familjer. Här finns ett rum för föräldrar och ett rum för barnen och separat badrum. En rejäl hotellfrukost serveras i herrgården med allt du vill ha och lite till. Vi kan erbjuda våra roliga familjepaket tisdag till fredag hela sommaren.

Välkomna.

Familjepaket (två vuxna och två barn) inkluderar:
Logi i familjerum
Frukostbuffé
Inträde för två vuxna & två barn på vald aktivitet

1.990 kr per familj (obs! gäller tis-fre)

För att boka ditt paket, köpa ett presentkort till någon du tycker om kontakta oss.

Telefon: 08-554 907 00 eller maila info@vidbynasgard.se

 

 

Leave a Reply

Translate »