Vidbynäs Gård & Konferens • 155 91 Nykvarn • +46 8-554 90 700 • info@vidbynasgard.se

DOING


Prestigematch på 36-hålsbanan. Eller bara softa i relaxavdelningen.
Vad känner du för idag?


På Vidbynäs finns massor att göra. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi allt från femkamp och ridturer till delikatessprovningar och golf. Vi hjälper er gärna med en cykeltur i det vackra landskapet, med eller utan picknickkorgar och guide.

Kanske lockar biljardrummet eller vår fina relaxavdelning med bastu och vedeldad badtunna? Boka relaxavdelningen när ni bokar er vistelse. Låt oss inspirera med förslag för just ert sällskap. Beställ era aktiviteter vid bokningen, så har vi möjlighet att göra rätt förberedelser.

Efter en arbetsdag kan det vara skönt att få sträcka på kroppen eller göra ett pass i vårt gym. Få energi med joggingrunda längs vår egen utmarkerade motionsrunda. Runt knuten finns även vandringsleden Turingeleden för sköna promenader och varför inte ta chansen att hyra längdskidor för en tur runt Oxvreten.

Golf

Sedan 2007 finns här två riktigt fina 18-hålsbanor, designade av den världskända banarkitekten Brian Curley. Vi anordnar gärna en minnesvärd golfvistelse här på Vidbynäs. Tillbringa hela dagar på banan och kombinera med underbart boende i våra toppmoderna och hemtrevliga rum. På golfklubben finns även en trevlig restaurang med stor härlig terrass. Du behöver inte kunna spela golf för att ha trevligt på golfbanan. Vissa aktiviteter kan vi utforma för att alla i ert sällskap ska kunna vara med. Testa att som icke-golfare, nybörjare och proffs ha roligt tillsammans!

Fler aktiviteter

Vinprovning, Puls-aktiviteter, Herrgårdsmord och… ja, vad vill du göra?

Grannskapet

Vi kan även stoltsera med flotta grannar, varför inte botanisera bland heminredning på Mångfaldens Hus eller handla med dig en fin bit ost hos Turinge Ost & Vin? Mums säger vi!

 

Translate »