Vidbynäs Gård & Konferens • 155 91 Nykvarn • +46 8-554 90 700 • info@vidbynasgard.se

CELEBRATING


Slå klackarna i taket. Äg dansgolvet. Njut av bottenlösa, bubbliga glas.
Det är omöjligt att fira för mycket för den som är galet förtjust i fest. Som vi.


KICK OFF, VÅRMIDDAG & SOMMARFESTER 

Självklart ska bästa jobbarkompisarna samlas för go stund tillsammans. Fira framgångar. Ha roligt. Eller varför inte ta bjuda in dina närmaste kunder och bygg vidare på goda relationer.

Ibland blir det en storartad fest, ibland en lugn middag och ibland roliga och bra aktiviteter som gör att ni kan växa tillsammans. Vad man än gör så glöms det inte i första taget och brukar vara väldigt uppskattat.

Hör av er till oss så filar vi tillsammans på bästa grillfesten, minglet på terrassen, tjusiga middagen och roliga aktiviteter för avdelningen eller varför inte för hela företaget.

Vi hörs!

Kontakt: sara@vidbynasgard.se 

 

Livet är en fest.

I herrgården på Vidynäs Gård har det firats. Massor. Storslagna middagar, fullständig glädjeyra och nattsuddande fester sitter i väggarna. Vår gamla herrgård ståtar på kullen sedan början av 1700-talet och vårt läge är lika logistiskt perfekt nu som då. Firandet och festligheterna har fortsatt och på senare år har vi fått hjälpa allt från underbara 50-åringar, tokiga 25-åringar, kärliga diamantbröllop, glassiga fester för polarna och smarta doktorander att firas rejält.

När vi hjälper dig att ordna en fest på Vidbynäs Gård betyder att du är i trygga händer och vi lotsar dig genom planerandet för att få till den perfekta festen. Olika festarrangemang kräver olika förberedelser och en del vill göra mycket själva andra vill ha hjälp med det mesta. Här gör vi en gemensam plan vad som passar just dig. Under planerandets gång tar vi fram en bra meny, goda viner som passar till och undrar om det är någon som är sugen på en smarrig korv efter midnatt?

 

Inför er fest så preppar och fixar så att hela huset är redo för fest. Vi hjälper leverantörer på plats och bäddar sängarna. Det viktigaste du behöver göra att ta fram feststassen och vara gäst på din fest. Välkommen hem till oss.

 

”Sköna festen”

Bjud in dina vänner till en skön kväll på Vidbynäs Gård. Njut av en helkväll med härlig hemlagad middag och god dryck.

I paketet ingår detta per person; En välkomst öl eller cider, Buffémiddag med varmrätt, salladsbord, ost & hembakat bröd 2 glas vin eller öl till maten Kaffe på maten

Pris: 695 kr per gäst (ink.moms)

Sköna festen kan bokas från 55–150 personer. När ni är fler än 80 lovar vi er Vidbynäs Gårds festlokaler med ensamrätt för en riktigt rolig kväll med era vänner. Vill ni att era gäster ska stanna över erbjuder vi dubbelrum från 1 295: – inkl. frukost.

 ”Lyxiga middagen”

Samla familj och vänner till en kväll med riktigt god mat och dryck. Vi dukar, lagar och tar hand om allt runt omkring och ni har tid att umgås och njuta tillsammans.

Välkomstdrink med mousserande vin Trerättersmiddag med förrätt, varmrätt & dessert Ett glas vin till förrätt & ett glas med påfyllning till varmrätt Kaffe till desserten

Pris: 995 kr per gäst (ink.moms)

Lyxiga middagen kan bokas från 35–150 personer. Om ni är fler än 80 personer lovar vi er Vidbynäs Gårds festlokaler med ensamrätt för en riktigt kul fest. Vill ni att era gäster ska stanna över erbjuder vi dubbelrum från 1 295: – inkl. frukost.

 

Priser för ”Sköna festen”, ”Lyxiga middagen” samt logi gäller för privatpersoner under helger och anges inklusive moms. Dessa festpaket omfattar inte bröllopsarrangemang.

Festpaketen gäller främst oktober-maj eller dagar när vi har ledig kapacitet. Ring så berättar vi mer.

Det ingår lokal, personal, standarddukning i paketen Öppet till 01.00 Tillgång till lokalerna från kl 16.00 Maten väljs från färdiga menyer Specialkost måste föranmälas Dryck enligt Vidbynäs Gårds val av utbud Ni bokar själva externa leverantörer men självfallet kan vi hjälpa till med grymma kontakter.

 

Translate »