Vidbynäs Gård & Konferens • 155 91 Nykvarn • +46 8-554 90 700 • info@vidbynasgard.se

CELEBRATING


Slå klackarna i taket. Äg dansgolvet. Njut av bottenlösa, bubbliga glas.
Det är omöjligt att fira för mycket för den som är galet förtjust i fest. Som vi.


Julfest, Vinter-kick-off & födelsedagar – vi älskar att fira!

 

Med en herrgård mitt i Sörmland som ståtar på kullen sedan 1700-talet sitter glädjeyra och storslagna fester i väggarna. Här har det firats. Mycket. Allt från underbara 50-åringar, tokiga 25-åringar, kärliga diamantbröllop, glassiga fester för polarna och smarta doktorander.

Vi har hjälpt företag att få till fantastiska och unika produktlanseringar och kick off:er. Bäst blir det när vi är smarta tillsammans med dig och tänker kreativt för att just ert event och fest blir så som ni vill ha den. Slipa på gästlistan, bjud in hela företaget eller alla du känner. Vill ni ha mingel eller hyra hela anläggningen och slå klackarna i taket rejält. En storartad  och lyckad fest glömmer man inte i första taget.

Vi hjälper dig att plocka fram den perfekta menyn, smakrika viner och den smarrigaste korven efter midnatt. Vi polerar besticken, hjälper leverantörer på plats och bäddar sängen. Det du behöver göra är att dyka upp. Välkommen hem till oss.

 

HÖST & VINTERFESTLIGHETER   

Mellan oktober-april har vi många fina helger som passar perfektför en bra fester för privatpersoner. Här finns två fina festpaket till dig som vill passa på att fira när allas kalendrar ibland har en ledig helg. Andra månader kan också vara perfekt för stora fester och galej, bara att höra av dig så är vi kreativa tillsammans och tar fram ett förslag bara för er.

”Sköna festen” Bjud in dina vänner till en skön kväll på Vidbynäs. Njut av en helkväll med härlig hemlagad middag och god dryck. I paketet ingår detta per person

En välkomstöl eller cider Buffémiddag med varmrätt, salladsbord, ost & hembakat bröd 2 glas vin eller öl till maten Kaffe på maten

Pris: 685 kr per gäst (ink.moms)

Sköna festen kan bokas från 55-150 personer. När ni är fler än 80 lovar vi er Vidbynäs festlokaler med ensamrätt för en riktigt rolig kväll med era vänner. Vill ni att era gäster ska stanna över erbjuder vi dubbelrum från 1.295:- inkl. frukost.

 

”Lyxiga middagen” Samla familj och vänner till en kväll med riktigt god mat och dryck. Vi dukar, lagar och tar hand om allt runt omkring och ni har tid att umgås och njuta tillsammans.

Välkomstdrink med mousserande vin Trerättersmiddag med förrätt, varmrätt & dessert Ett glas vin till förrätt & ett glas med påfyllning till varmrätt Kaffe till desserten

Pris: 895 kr per gäst (ink.moms)

Lyxiga middagen kan bokas från 35-150 personer. Om ni är fler än 80 personer lovar vi er Vidbynäs festlokaler med ensamrätt för en riktigt kul fest. Vill ni att era gäster ska stanna över erbjuder vi dubbelrum från 1.295:- inkl. frukost.

 

Priser för ”Sköna festen”, ”Lyxiga middagen” samt logi för privatpersoner under helger anges inklusive moms.

Detta gäller de båda paketen ovan:

Bokas under helger from oktober-maj
Det ingår lokal, personal, standarddukning i paketen
Öppet till 01.00
Tillgång till lokalerna från kl 16.00
Maten väljs från färdiga menyer
Specialkost måste föranmälas
Dryck enligt Vidbynäs val av utbud
Ni bokar själva externa leverantörer men självfallet kan vi hjälpa till med grymma kontakter

Translate »