Vidbynäs Gård & Konferens • 155 91 Nykvarn • +46 8-554 90 700 • info@vidbynasgard.se

CELEBRATING


Slå klackarna i taket. Äg dansgolvet. Njut av bottenlösa, bubbliga glas.
Det är omöjligt att fira för mycket för den som är galet förtjust i fest. Som vi.


Sommarfest, Kick-off & födelsedag – det är tid att fira!

 

Med en herrgård från 1700-talet mitt i Sörmland sitter glädjeyra och storslagna fester i väggarna. Här har vi firat många underbara 50-åringar, tokiga 25-åringar, kärliga diamantbröllop, glassiga sommarfester för polarna och smarta doktorander. Kanske har du en produktlansering eller kick off på gång? Vi gillar att vara smarta tillsammans med dig och tänka kreativt för att just er fest blir så som ni vill ha den. Så bjud in några få nära eller varför alla du känner och hyra hela anläggningen och slå klackarna i taket rejält. En storartad fest glömmer man inte i första taget. Vi hjälper dig att plocka fram den perfekta menyn, smakrika viner och den smarrigaste korven efter midnatt. Vi polerar besticken, hjälper leverantörer på plats och bäddar sängen. Det du behöver göra är att dyka upp. Välkommen hem till oss.

FIRMAFESTER & SOMMARMIDDAG

Sommarfest, kick-off eller varför inte en juste AW med jobbet hör till för att runda av inför väl förtjänade ledigheter och sommartider. Kanske vill ni lära känna varandra bättre, skratta så ni får ont magen, slå klackarna i taket eller ha riktigt trevligt tillsammans, så är firmafesten så viktig för sammanhållningen och en skön känsla på jobbet. Å du, bli inte förvånad om den känslan kommer att vara en del av era framtida framgångar och ett bra resultat på sista raden. Varför inte maximera nyttan och boka på en anslutande konferens eller en kul och utmanande teambuilding aktivitet för hela gänget.

Om ni är ett glatt gäng kanske en Dj eller riktigt bra band kan få dina kollegor att önska att natten aldrig tar slut. Du blir företagets hjälte och vi ser till att duka fram smarrigaste korven efter midnatt. Få älskar fest som vi. Å ni såklart.

Sommarfesten med kollegor

Ett glas bubbel i kvällssolen och mingel med vänner och kollegor ger en bra start på kvällen. För hungriga magar vankas en riktigt god sommarbuffé med svenska klassiker och kökets favoriter. Kanske är ni mer sugna på en smarrig grillbuffé på terrassen? Till det såklart kockarnas bästa tillbehör, sallader och såser. Sitt tillsammans på terrassen och njut av utsikten över sjön, så mycket sommar.

760 sek/per person (ex.moms)

I priset ingår.1 glas bubbel/fördrink, buffémiddag, dessert, 1 glas vin/ 1 öl per person och kaffe. Boka för minst 30 personer.

Burgare med jobbet

Plättlätt. Bättre blir det inte för vem gillar inte en juste burgare? Nygrillad högrevsburgare, bakad potatis och en massa goda tillbehör . Vi tänker att ni börjar med att fira sommar med bål och vänner i trädgården. Spela lite kubb eller varför inte en klassisk femkamp tillsammans. Under tiden inväntar våra kockar den perfekta glöden.

560 sek/personer (ex.moms)

I priset ingår: 1 glas bål, Vidbynäs hamburgare med tillbehör, 1 glas vin/ 1 öl och kaffe. Vegetariska alternativ finns. Boka för minst 30 personer.

 

Hör av dig till oss med dina tankar så tittar vi på ett bra  datum och upplägg för er kick-off  & fest!

Mail: ylva.erlandsson@vidbynasgard.se 
Tel: 0705- 50 73 03

 

FÖDELSEDAG, GULDBRÖLLOP & PARTAJ  

Mellan oktober-april har vi många fina helger som passar perfektför en bra fest. Vi har plockat ihop två fina paket till dig som vill passa på att fira när allas kalendrar ibland har en ledig helg. Andra månader kan också vara perfekt för stora fester och galej, bara att höra av dig så är vi kreativa tillsammans och tar fram ett förslag bara för er.

”Sköna festen” Bjud in dina vänner till en skön kväll på Vidbynäs. Njut av en helkväll med härlig hemlagad middag och god dryck. I paketet ingår detta per person

En välkomstöl eller cider Buffémiddag med varmrätt, salladsbord, ost & hembakat bröd 2 glas vin eller öl till maten Kaffe på maten

Pris: 685 kr per gäst (ink.moms)

Sköna festen kan bokas från 55-150 personer. När ni är fler än 80 lovar vi er Vidbynäs festlokaler med ensamrätt för en riktigt rolig kväll med era vänner. Vill ni att era gäster ska stanna över erbjuder vi dubbelrum från 1.295:- inkl. frukost.

 

”Lyxiga middagen” Samla familj och vänner till en kväll med riktigt god mat och dryck. Vi dukar, lagar och tar hand om allt runt omkring och ni har tid att umgås och njuta tillsammans.

Välkomstdrink med mousserande vin Trerättersmiddag med förrätt, varmrätt & dessert Ett glas vin till förrätt & ett glas med påfyllning till varmrätt Kaffe till desserten

Pris: 895 kr per gäst (ink.moms)

Lyxiga middagen kan bokas från 35-150 personer. Om ni är fler än 80 personer lovar vi er Vidbynäs festlokaler med ensamrätt för en riktigt kul fest. Vill ni att era gäster ska stanna över erbjuder vi dubbelrum från 1.295:- inkl. frukost.

 

Priser för ”Sköna festen”, ”Lyxiga middagen” samt logi för privatpersoner under helger anges inklusive moms.

Detta gäller de båda paketen ovan:

Bokas under helger from oktober-maj
Det ingår lokal, personal, standarddukning i paketen
Öppet till 01.00
Tillgång till lokalerna från kl 16.00
Maten väljs från färdiga menyer
Specialkost måste föranmälas
Dryck enligt Vidbynäs val av utbud
Ni bokar själva externa leverantörer men självfallet kan vi hjälpa till med grymma kontakter

Translate »